Kesä meni ja muistot jäi :) Oli mukavan lämmintä ja paljon tehtiin ja kisoja kierrettiin monet. Jenni voitti yhtä hopeaa lukuunottamatta kaikki juoksukisat ja huikea menestys oli muutenkin. Ylivoimainen voitto VIP-cupista ja pytti sen mukainen. Julia oli 5-vuotiaissa neljäs. Ei huonosti, kolmos-pytty jäi vaan kahden pisteen päähän. Tässä kuva voittajafiiliksestä

Tuli Janin kanssa käytyä Jyväs-caravanilla kattomassa vaunua meille ensi kesäksi ja kas kummaa, miten kävikään niin, että uusi vaunu tuli ostettua, OHO!! Täällä onkin sitten kunnolla tilaa meille kaikilla ja ihanat kiinteät sängyt ja sisävessa. Koirat mahtuu hyvin ja koko perhe viihtyy. Teltassakin on tilaa toisen vaunun verran ja siellä on mukavaa istua iltaa.

Uimassa käytiin enemmän kuin ikinä ennen. Papan tekemä uimaranta oli niin kiva paikka lapsille ja koirille ja minäkin pulahtelin enemmän kuin ikinä ennen aikuisena. Rocky vahti silmä tarkkana tyttöjä, vaikka heitti itsekkin pitkiä lenkkejä. Cindykin innostui uimisesta ja heitteli pikku lenkkejä. Jenni osaa hyvin uida ja käyttää Rockya vetojuhtana. Roikkuu hännässä ja vedättää itsensä rantaan ja Rocky nauttii.

Minun esikoisenikin aloitti koulun, joka oli ehkä äitille enempi kasvun paikka kun tytölle. Reippaasti kulkee itse koulumatkansa ja taitaa olla melkoinen matikkanero. Melkein osaa lukea jo, pitkät sanat tuottaa vielä vaikeuksia.

Vietettiin viikonloppu porukoitten luona vaunuillen. Jannekin oli siellä ja pyörällä ajelivat kurakossa minkä kerkesivät. Uitiin ja muksut juoksi nakuna pitkin savusaunan nurmikkoa. Käytiin oikeen savusaunassa pitkästä aikaa. Oli siinä ihmettelemistä pikku ihmisillä. Raton selkäänkin pääsi kaikki yksitellen ja kaikki kerralla. On siinä pollella kantamista, vaikka eihän tämä kuorma paina edes aikuisen vertaa.

Nyt on syysloma ja aiotaan tehdä tyttöjen kanssa kaikenlaista mukavaa yhdessä. Toivotaan hienot kelit ja lumen tuloakin odotellaan. Jenni aloitti urheiluharkat oman seuransa parissa ja salilla harjoitellaan kerran viikossa. Minä aloitin kahvakuulan ja käyn kahdesti viikossa rääkkäämässä itseäni. Ah, se on ihanaa. Odotan Joulua ja sitä ihanaa tunnelmaa....

Hyvää syksyä kaikille!!!!