Ihanaa, puissa on lehti ja aurinko paistelee, jäät on lähteneet ja soutelemaankin pääsee. Mökillä on remppa käynnissä ja siellä ollaan auteltu mikä on jaksettu ja ehditty. Janin kans on väännetty parin viikon aikana parin talven puut, että taretaan. Rocky on uinut jo monta kilometriä ja Cindykin käy heittämässä pienen lenkin :) Pihaa on laiteltu, kukkia istuteltu, herneet on kylvetty ja persiljaa laitettiin kasvamaan ikkunalaudalle. Eilen hain omasta kukkapenkistä narsisseja maljakkoon.

Vappukoira

Cindy kasvaa vauhdilla ja on oppinut koiruuksia ja hyödyllisiä taitoja. Vaikeinta on ollut sisäsiistiksi opettelu. Cindy kun tulee ulkoa sisään tekemään tarpeensa, nyt alkaa olla jo älynnyt että ulos ne tehdään. Rocky on osoittautunut parhaaksi Cindyn vahtijaksi, koska siellä missä on Rocky löytyy melko varmasti myös Cindy. Kaverukset on niin ihania ja mitään onkelmia ei ole. Kissakin saa osansa Cindyn rakkauven osoituksista :) Cindy nukkuu yöt minun ja Janin sängyssä, siellä se tuhisee jalkopäässä. Nyt kun eka rokotus on saatu, ollaan käyty tapahtumissa ja Cindy kulkee melkein aina mukana. Yllättävää kyllä, mutta pentu on tosi rohkea, kaikkea on haisteltava ja kurkittava, eikä eläinlääkärissäkään ollut pelottavaa, päin vastoin, lekuri ihastui Cindyyn ja sai oikein erikoiskohtelun siellä: sylittelyä, silittelyä ja ihastelua :)

 Meijän tyttelit aloittivat ratsastuksen talutuksessa. Juli meni settis- Jaskalla ja Jenni ratsasti issikka Keilalla. Molemmat tykkäs kovasti ja vaativat jo omaa ponia meille, ei kiitos, äiti ei halua. Tyyriiksi tulee kyllä kahdelle tämä harrastus, mutta voi sitä huonommankin harrastuksen valita. Äiti kateellisena kattelee ja haaveilee, josko itsekkin vielä kokkeilis ;) Onneks talli on aika lähellä.