Nyt se on kotona! Nimittäin perjantaina haettiin Cindy kotiin. Oltiin koko perheen voimin liikenteessä ja jo kotimatkalla olivat kaikki niin ihastuneita.

Vajaassa neljässä päivässä tämä pieni ihmeellinen vajaa parikiloinen otus on pistänyt koko huushollin sekaisin. Kukaan ei osaa muuta tehdä, kun ihmetellä pientä. Miten nuin pieni voi omata noin hienon persoonan. Rocky ei osoita minkään moisia mustasukkaisuuden merkkejä, eikä ole hermostunut,vaikka Cindy könyää päällä, puree ja tulee ruokakupille, niin ei mitään. No Roksuhan on kiltti poika :)

No, mitäpä ollaan puhuttu, koiraa ei sohvalle eikä sänkyyn. Jo ekana yönä Cindy pääsi meijän keskelle ja on  nyt siirtynyt nukkumaan jalkopäähän ja taitaa siihen myöskin saada jäädä.

Aamuisin Cindy herättää jo puoli seiskalta puremalla korvia ja nuolemalla naamaa. Toisella on nälkä :)

Kiki ei oikein tiedä, mikä otus tuo pikkuinen on? Haistelee ja kyttäilee, muttei oikein tiedä leikkiskö vai lähtiskö karkuun :) Kyllä se siitä...

Viikonloppuna pitäis alkaa kevääntulo ja lämpimämmät kelit, on taas tullu parin viikon aikana vajaa 20 senttiä lisää lunta. Kiitos, riittäis jo. Laitanpa tähän vielä muutaman kuvan ja lisää sitten ensi kerralla.

Cindy ja kroko

Mussu nukkuu

majakka ja perävaunu nukkumaan alkamassa